Julianadorp en najaarskortingen!

Het is natuurlijk een mooie sport en uitdaging om zo min mogelijk voor je vakantie te betalen. Voor een dubbeltje op de eerste rij zitten, heet dat. Maar wat is daar mis mee? Je moet gewoon goed de markt afstruinen en kijken waar er kansen en mogelijkheden liggen.

Julianadorp aan Zee

Een prima strategie is bijvoorbeeld om op vakantie te gaan buiten het hoogseizoen om, tijdens het naseizoen dus. Dat scheelt doorgaans veel geld. Neem bijvoorbeeld het kustplaatsje Julianadorp aan Zee in de Kop van Noord-Holland. Julianadorp aan Zee is echt een vakantieplaatsje. Als je er vertoeft, snuif je de echte vakantiesfeer direct op.

Vakantieparken

In Julianadorp aan Zee zijn verschillende grote vakantieparken zoals het Landal Beach Resort Oogduyne en Hogenboom Strandslag Juliana waar je in het laagseizoen voor heel erg weinig geld een geweldige accommodatie voor terugkrijgt. Als klap op de vuurpijl wordt door deze parken ook nog eens gestunt met geweldige kortingen; najaarskortingen bijvoorbeeld.

Najaarsstormen

Het najaar is sowieso een geweldige tijd om aan de kust te vertoeven. Het is een periode dat de najaarsstormen opsteken. Dan is het super om op het strand te verkeren en te zien hoe de golven met veel geweld op het strand inbeuken.

Tinten en kleuren

Het najaar is ook de tijd dat alle bomen van kleur verschieten. In de duinen gebeurt er in de herfst ook van alles; er zijn tientallen verschillende tinten en kleuren waar te nemen van oneindig veel bomen en struiken. Bovendien is het dan de paddenstoelen tijd: deze schepsels schieten boven de grond in oneindig veel vormen en kleuren, een lust voor het oog!