Julianadorp en herfstvakantiekortingen!

Het najaar is een prachtige periode. De bladeren van de bomen nemen de mooie kleuren aan en zullen uiteindelijk ook van de bomen afdwarrelen. De vloer van de aarde wordt dan bedekt met een kleurrijk bladerentapijt. Het is ook de tijd van het jaar dat paddenstoelen zich boven de grond laten zien.

Eikels en beukennootjes

Kortom, gedurende de herfst ontstaat er een mythische en sprookjesachtige sfeer in de bossen, op heidevelden en in duinen. Ook de daar levende dieren dragen daar een steentje aan bij. Zo zijn eekhoorns en Vlaamse gaaien heel erg druk met het verzamelen van massa’s eikels en beukennootjes. Uiteindelijk worden deze hapjes allemaal diep onder de grond begraven om ze ten tijde van schaarste weer op te graven.

Julianadorp aan Zee

De herfst is ook een uitgelezen mogelijkheid om eens lekker op vakantie te gaan, bijvoorbeeld naar het Nederlandse kustlandschap. Eén van de fraaiste kustplaatsjes van ons land is zonder enige twijfel Julianadorp aan Zee. Julianadorp aan Zee is gesitueerd in de zogenaamde Kop van Noord-Holland in het noorden van de provincie Noord-Holland.

Laagseizoen

Als je gedurende het najaar op vakantie gaat naar Julianadorp aan Zee, heeft dat verschillende voordelen. Zo valt het najaar onder het zogenaamde laagseizoen. Tijdens deze periode zijn de prijzen van de accommodaties verre van hoog. In vergelijking tot het hoogseizoen scheelt dat heel veel geld.

Vakantieparken

En daar komt nog wat bijl; Julianadorp aan Zee telt verschillende vakantieparken die dan ook nog eens stunten met aantrekkelijke kortingen. Dat geldt onder andere voor de vakantieparken Landal Beach Resort Oogduyne en Hogenboom Strandslag Juliana.