Julianadorp aan Zee: tweede huis kopen!

Als het buiten warmer wordt en de zon laat zich meer en meer zien, gaat het bij de meeste mensen weer kriebelen om op vakantie te gaan. Eén van de leukste bestemmingen om je vakantie te vieren, is de vaderlandse kust. Uiteraard heb je dan de keuze uit heel veel badplaatsen. Julianadorp aan Zee zou een goede keuze zijn; het is een prachtige kustplaats waar een unieke sfeer hangt!

Vakantieaccommodaties

In Julianadorp aan Zee is het aanbod van vakantieaccommodaties heel erg groot. Je hebt de keuze uit vakantiehuisjes, vakantieappartementen en strandhuisjes. Deze accommodaties bevinden zich allemaal op de verschillende vakantieparken die het Noord-Hollandse kustplaatsje rijk is.

Tweede huis

Wat natuurlijk nog veel leuker is, is om de eigenaar te zijn van een eigen vakantiehuisje in Julianadorp aan Zee; een tweede huis! Dat voelt toch net even iets anders aan. Bovendien kun je je tweede huis in de verhuur zetten waardoor je er nog een beetje aan kunt verdienen.

Horsmakrelen

Als je eenmaal een onderkomen in Julianadorp aan Zee hebt (gehuurd of gekocht), kan het grote genieten gaan beginnen. De duinen, het strand en de Noordzee zijn zó aantrekkelijk. Een Noordzee die bovendien barstensvol met vis zit. Horsmakrelen bijvoorbeeld. Horsmakrelen zijn echte roofvissen en beruchte jagers. Ze komen voor in de Indische, Stille en Atlantische Oceaan. Daar jagen ze op prooivissen die zich in op de koraalriffen of in het open water bevinden. Maar ook in het Nederlandse deel van de Noordzee laat een horsmakreelsoort zich zien; de zogenaamde Atlantische horsmakreel. Op het menu van de horsmakreel staan onder andere sardines, vislarven en schaaldieren.