Julianadorp aan Zee: kinderactiviteiten op de vakantieparken!

Als je met kinderen op vakantie gaat, willen zij wel wat te doen hebben op het vakantieverblijf. Kinderen zitten doorgaans vol met energie die ze graag kwijt willen. Eén van de topvakantiebestemmingen voor kinderen is zonder enige twijfel Julianadorp aan Zee.

Julianadorp aan Zee 

Zoals de naam al doet vermoeden, ligt Julianadorp aan Zee aan de zee; de Noordzee. En als je aan de zee denkt, denk je aan mooie zandstranden. In de ogen van een kind is het Noordzeestrand één grote zandbak. Een plaats waar je heerlijk kunt spelen.

Zandkastelen

Kinderen maken van alles van het strandzand. Hele bouwwerken worden opgetrokken zoals kastelen. Ook het graven van kuilen op het strand is favoriet bij kids. Het liefst zo diep mogelijk. Wat je ook vaak ziet, is dat kinderen de Noordzee proberen tegen te houden als het eenmaal hoogwater begint te worden. Hele zanddijken en greppels worden opgeworpen tegen het wassende zeewater. Maar tegen het oprukkende zeewater is geen kruit gewassen; uiteindelijk spoelt de Noordzee alles weg!

Niet iedere dag de zon

Helaas schijnt niet iedere dag de zon in Nederland. Er zitten ook dagen bij die niet geschikt zijn om een succesvolle stranddag te draaien. Geen paniek! Op de vakantieparken van Julianadorp aan Zee is namelijk heel veel te doen.

Vakantieparken 

Op alle vakantieparken van het Noord-Hollandse badplaatsje zijn tennisbanen aanwezig waar je heerlijk tegen een balletje kunt meppen. Daarnaast kunnen de kids zich vermaken op de midgetgolfbanen, onderwijl kunnen de mamma’s en de pappa’s zich vermaken op de grote golfbaan die in Julianadorp aan Zee aanwezig is. Wat ook heel leuk is voor kinderen is om de kinderboerderijen en dierweides op de vakantieparken te bezoeken. Wie wordt er nou niet heel erg gelukkig van rondhuppelde konijnen, herten en geiten!