In Zeeland luxe strandhuisjes huren!

Mensen zijn op zoek naar steeds spectaculairdere manieren om op vakantie te gaan. Eén van de meest bijzondere manieren om vakantie te vieren, is op het strand. En dan bedoel ik niet een dagje naar het strand, maar een accommodatie op het strand. Een accommodatie waar je de hele vakantie mag vertoeven!

Strandhuisjes

Gelukkig is dat de laatste jaren mogelijk geworden. Strandhuisjes hebben het licht gezien. Beter gezegd, strandslaaphuisjes. In strandslaaphuisjes is het mogelijk én toegestaan om lekker te slapen. Standslaaphuisjes moeten derhalve niet verward worden met strandhuisjes waar je enkel en alleen in de zomer voor kunt gaan zitten en eventueel je strandspulletjes kunt opbergen.

Zeeland en Noord-Holland

Op de stranden van Zeeland en Noord-Holland bevinden zich de meest fraaie en luxe strandhuisjes van ons land. Op het Zeeuwse strand van Kamperland maken de strandhuisje onderdeel uit van het Roompot Beach Resort. Op het Noord-Hollandse strand van Julianadorp aan Zee maken de strandhuisjes onderdeel uit van het Landal Beach Resort Oogduyne.

Eén met de natuur

In de strandslaaphuisjes van het Roompot Beach Resort kun je het hele jaar door logeren. Dat geldt niet voor de strandslaaphuisjes van het Landal Beach Resort Oogduyne. Deze strandvakantiehuisjes worden aan het einde van de herfst netjes gedemonteerd om gedurende de winter opgeslagen te worden in grote schuren. Als dan in het voorjaar de temperatuur weer een gaat oplopen, worden de strandhuisjes weer op het strand geplaatst. Logeren in een strandhuisje is met niets te vergelijken en maakt derhalve een grote indruk op de mensen die het hebben ervaren. Je bent één met de natuur!