In Kamperland te Zeeland strandhuisjes boeken!

In Nederland kun je kiezen voor verschillende soorten van vakantieaccommodaties. De verschillen zitten hem in het feit dat ze op verschillende locaties zijn geposteerd en dat het verschillende type van vakantiehuisjes betreft.

Nederlandse kust

Als we kijken naar de verschillende locaties in Nederland, zijn er uiteraard heel veel mogelijkheden. Nederlanders houden bijvoorbeeld erg van bossen. Het is niet voor niets dat in het verleden de Veluwe en Drenthe bovenaan het lijstje stonden van meest gewilde vakantiebestemming van Nederland. Maar tegenwoordig is dat niet meer zo. Tegenwoordig is de Nederlandse kust de favoriete vakantiebestemming voor Nederlanders.

Strandhuisjes

Als je op vakantie gaat naar één van de vaderlandse kustplaatsjes, zijn er uiteraard heel veel verschillende manieren om er te overnachten. Je kunt in een caravan of tentje kruipen. Of als je van wat meer luxe houdt, boek je een hotel. Het allerleukst is uiteraard om een vakantiehuisje te boeken. En de allerleukste locatie voor zo’n vakantiehuisje is het strand. Slapen in een strandhuisje is een onvergetelijke ervaring; je bent midden in de natuur en je hoort de golven over het strand rollen!

Zeeland en Noord-Holland

Er zijn echter maar een paar plekken in Nederland waar strandhuisje oftewel strandslaaphuisjes zijn te vinden. Als je de unieke strandslaapervaring wil meemaken, moet je naar de provincies Zeeland of Noord-Holland togen! Daar op de stranden van Kamperland en Julianadorp aan Zee staan prachtige strandhuisjes geposteerd waar je een heerlijke vakantie kunt beleven. De strandhuisjes in Kamperland worden verhuurd door het Roompot Beach Resort en de strandhuisjes van Julianadorp aan Zee worden verhuurd door het Landal Beach Resort Oogduyne.