In Julianadorp Oud en Nieuw vieren in een vakantiehuisje!

Oud en Nieuw roept bij iedereen zo’n beetje dezelfde associaties op. Je moet dan denken aan met poedersuiker besneeuwde oliebollen, knallend vuurwerk en de lachwekkende oudjaarsconference van Freek of Youp!

Julianadorp aan Zee

Uiteraard kun je Oud en Nieuw lekker thuis vieren in je vertrouwde omgeving, maar er zijn veel andere opties. Je kunt ook een vakantiehuisje gaan huren en daar met familie of vrienden naar togen! Julianadorp aan Zee zou dan een bijzonder goede keuze zijn. In dit Noord-Hollandse kustplaatsje zijn verschillende vakantieparken waar alle denkbare vakantieaccommodaties zijn te verkrijgen.

Groene energie

Het is sowieso één groot feest om in Julianadorp aan Zee te verblijven. Of het nu wel of niet Oud en Nieuw is. De grootste bonus van Julianadorp aan Zee is uiteraard de Noordzee. Een Noordzee die ter hoogte van Julianadorp aan Zee nog niet volgebouwd is met windturbines. De windmolenparken in de Noordzee zijn uiteraard heel goed voor het milieu, het zorgt immers voor groene energie. Maar het breekt wel een beetje het weidse gevoel af dat je kunt verkrijgen als je op het strand staat.

Schoonstrand

Daarnaast heeft Julianadorp aan Zee een fantastisch strand. Bovendien een heel schoon strand. Het strand van het badplaatsje wordt gezien al één van de schoonste van heel Nederland. Het is dus erg aangenaam om er een mooie strandwandeling te maken. Om op het strand van Julianadorp aan Zee te komen, kun je gebruik maken van vier verschillende strandopgangen. Het strand van Julianadorp aan Zee heeft een lengte van meer dan 4 kilometer.