In Julianadorp in een vakantiehuisje Sinterklaas vieren!

Ieder kind dat in Nederland is geboren is opgegroeid met Sinterklaas: de goedheiligman die ieder jaar snoepgoed en pakjes over het land uitstrooit. Kleine, gelovige kinderen zijn wekenlang in de ban van wat er allemaal staat te gebeuren. Voor de kids zijn er feitelijk twee hoogtepunten: de intocht van de Sint en pakjesavond op 5 december.

Surprises

Maar niet alleen kinderen beleven rond de Sinterklaas hun finest hour. Ook voor ouders, grootouders en andere volwassenen is het een feestelijke tijd. Zij zitten vaak avondenlang op zolderkamertjes surprises in elkaar te knutselen om op het heerlijke avondje de gelukkigen te verassen!

Julianadorp aan Zee

Als je de Sinterklaastijd een extra dimensie wil geven, vier je het op een vakantielocatie. Je huurt een vakantiehuisje en toogt daar met de hele familie naartoe. Op deze manier ontstaat dubbel plezier. Een leuke plek om Sinterklaas te vieren is Julianadorp aan Zee. Zoals de naam al enigszins doet vermoeden is Julianadorp aan Zee een plaatsje dat aan zee ligt. De Noordzee!

Dertigtal kustplaatsjes

Aan de Nederlandse Noordzeekust zijn een dertigtal kustplaatsjes op te tekenen. Uiteraard hebben die allemaal hun eigen karakter en uitstraling. Dat geldt ook voor Julianadorp aan Zee. Julianadorp aan Zee is gesitueerd in het noorden van de provincie Noord-Holland, net onder de rook van Den Helder. Julianadorp aan Zee ressorteert onder de gemeente Den Helder.

Vakantieparken

In Julianadorp aan Zee zijn talloze vakantiehuisje te huur in verschillende vakantieparken. In de wereld van vakantie wordt er gesproken van een hoog- en een laagseizoen. De tijd rond Sinterklaas valt onder het laagseizoen. Voor voor weinig centen kun je dan heerlijk recreëren aan de vaderlandse kust en een eeuwenoude Nederlandse traditie vieren!