Huren van strandslaaphuisjes in Kamperland te Noord-Beveland!

Strandhuisjes oftewel strandhuizen kun je huren en kopen. Op het Sophiastrand van Noord-Beveland in Zeeland bij het plaatsje Kamperland staan 60 strandhuisjes. Een heel stuk noordelijker op het strand van Julianadorp aan Zee staan er zelfs nog 30 meer.

Julianadorp aan Zee 

In het strandhuisje is het geenszins behelpen, het zijn hele luxe vakantiewoningen waar het de gasten aan helemaal niets ontbreekt. Op het strand van Julianadorp aan Zee zijn de vakantiehuisjes allemaal van hetzelfde type. Op het strand van Kamperland heeft de huurder de keuze uit twee typen strandslaaphuisjes. Omdat de strandhuisje in Julianadorp aan Zee op het Noordzeestrand staan en de Noordzee gedurende de winter heel erg onstuimig kan worden en zelfs het hele strand kan overspoelen, worden de strandhuisjes dan van het strand gehaald. In het voorjaar worden ze weer op het strand teruggeplaatst.

Kamperland

Voor de strandhuisjes op het Sophiastrand op Noord-Beveland is dat niet nodig. Hier hebben we niet te maken met de Noordzee, maar met de Oosterschelde. In deze prachtige, brede rivierarm is het water doorgaans veel rustiger en kunnen derhalve de strandhuisjes het hele jaar door blijven staan op het strand.

Geen file

Het is natuurlijk geweldig om gedurende de vakantie een strandhuisje te huren. Als je bijvoorbeeld wakker wordt, hoef je niet te douchen, maar ren je zo het water in. Ook hoef je niet op een zomerse dag in de file te staan om op het strand te komen, want je  bent al op het strand!