Huren van bolderkar of bolderwagen in Julianadorp!

Iedereen associeert een bolderkar oftewel bolderwagen met een vakantie aan zee. Een bolderkar die gevuld is met jonge kids en strandspulletjes en die voortgetrokken wordt door trotse ouders. Voor de kinderen is het natuurlijk dubbel feest: enerzijds gaan ze een leuke dag op het strand tegemoet en anderzijds zitten ze in een bolderkar. Lachen, gieren en brullen dus!

Bolderkarren en bolderwagens huren

Als je naar Julianadorp aan Zee op vakantie gaat, hoef je geen bolderkar van huis mee te nemen. In de vakantieparken Landal Beach Resort Oogduyne en Hogenboom Strandslag Juliana zijn bolderkarren en bolderwagens te huur.

Geweldige bestemming

Julianadorp aan Zee is in velerlei opzichten een geweldige bestemming voor liefhebbers van zee, strand en duinen. Op de eerste plaats is het er nooit heel erg druk, het strand heeft een lengte van maar liefst 4 kilometer. Op de tweede plaats zijn de wegen ernaartoe ook nooit overvol, geen files dus. Op de derde plaats kun je vrijwel altijd je auto parkeren bij het strand én hoef je daarvoor ook geen parkeergeld te betalen. Op de vierde plaats is het strand van Julianadorp aan Zee brandschoon, je zult er weinig afval vinden. Het strand van Julianadorp wordt zelfs beschouwd als één van de schoonste stranden van heel het land. Op de vijfde plaats is nergens in Nederland meer kans op zonneschijn dan in Julianadorp aan Zee, het meest aantal zonuren per jaar wordt namelijk gemeten in Julianadorp aan Zee. Geweldig nieuws voor zonliefhebbers! Op de zesde plaats mag je ook je paraplu thuislaten als je voornemens bent om naar Julianadorp aan Zee te togen, in het kustplaatsje valt op jaarbasis namelijk de minste neerslag!