Hondvriendelijke vakantiehuisjes in Julianadorp!

Hondenliefhebbers die hun hond of een ander huisdier mee op vakantie willen nemen naar Julianadorp aan Zee, kunnen een vakantiehuisje of appartement boeken in de vakantieparken Hogenboom Strandslag Juliana en Landal Beach Resort Ooghduyne. In deze twee familieparken zijn de trouwe viervoeters meer dan welkom. Zij hebben veel hondvriendelijke accommodaties op hun parken. Vaak hebben de huisjes ook een volledig omheinde tuin.

Ideaal voor honden

Julianadorp aan Zee is overigens een geweldige plaats voor honden. Met name tijdens strandwandelingen kunnen zij al hun energie kwijt. Op het strand zijn ook vaak andere honden waar ze fijn mee kunnen ravotten. Bovendien houden de meeste honden ervan om in het water te zwemmen. Het strand van het Noord-Hollandse kustplaatsje is het hele jaar toegankelijk voor honden. Echter tijdens het zomerseizoen, als het heel erg druk is op het strand met zonaanbidders en zwemmers, is het wel verplicht om de honden aangelijnd te hebben. Deze periode loopt van 1 mei tot 1 oktober. 

Mooiste en schoonste strand

Het strand van Julianadorp aan Zee is één van de mooiste en schoonste van Noord-Holland. Men wil dit uiteraard zo houden. Als Fikkie of Pluto onverhoopt een grote hoop doet op het strand, wordt er wel van de eigenaar verwacht dat hij dit netjes opruimt. Op deze manier blijft het strand ook mooi schoon voor iedereen.

Mariëndal

Als je liever met de hond een boswandeling maakt, is dat ook geen enkel probleem. Vlak in de buurt van Julianadorp ligt Mariëndal, een fraai bos. Daar mogen honden lekker tussen de bomen en struiken rennen en zwemmen in de verschillende meertjes die daar aanwezig zijn. Als de hond op de vakantie onverhoopt ziek wordt, kun je je wenden tot de dierenartspraktijk die in Julianadorp is gevestigd.