Honden toegestaan in vakantiehuisjes Julianadorp!

In de vakantieparken Hogenboom Strandslag Juliana en Landal Beach Resort Ooghduyne zijn accommodaties (vakantiehuisjes, strandhuisje en appartementen) te boeken die hondvriendelijk oftewel diervriendelijk zijn. Ideaal voor mensen die op vakantie gaan naar Julianadorp en graag hun trouwe viervoeter willen meenemen.

Honden op het strand

Iedereen die een hond heeft, komt in het Noord-Hollandse kustplaatsje prima aan zijn trekken. Zo is het onder andere fantastisch om met een hond een strandwandeling te maken. Honden rennen dan over het zand en door de branding en hebben het grootste plezier. Vaak zijn er meerdere honden op het strand waar ze fijn mee kunnen spelen. Als klap op de vuurpijl kunnen ze in de Noordzee gaan zwemmen. Bijna alle honden houden van zwemmen.

Breed en lang strand

Het hele jaar dioor zijn honden welkom op het strand van Julianadorp aan Zee, met uitzondering van de periode 1 mei tot 1 oktober. Dan is het hoogseizoen en is het druk op het strand met zonnende mensen en mensen die aan het zwemmen zijn in de Noordzee. Julianadorp aan Zee heeft één van de breedste, mooiste en schoonste stranden van Nederland. De inwoners van het kustdorpje zijn daar heel trots op en willen dat graag zo houden. Hondenpoep is dus niet gewenst op het strand. Van de hondeneigenaren wordt verwacht dat zij de hondenpoep dan ook netjes opruimen.

Honden in het bos

Naast een strandwandeling kun je op steenworp afstand van Julianadorp aan Zee ook een boswandeling maken, namelijk in Mariëndal. Mariëndal is een prachtig bos waar honden los mogen lopen. Het bos telt daarnaast ook verschillende meertjes en watertjes waar ze lekker kunnen zwemmen. Mocht de hond tijdens de vakantie ziek worden, kan een bezoek worden gebracht aan de dierenartspraktijk die ook in het dorp aanwezig is.