Honden mogen loslopen op het strand van Julianadorp!

Hondenliefhebbers kunnen met een gerust hart naar het strand van Julianadorp aan Zee togen. Iedere dag van het jaar zijn de trouwe viervoeters welkom op het 4 kilometer lange strand van het Noord-Hollandse kustplaatsje. Maar van 1 mei tot 1 oktober is het wel verplicht om de honden aan te lijnen. Het is dan een periode dat het heel erg druk is op het strand en niet iedereen zit te wachten op een bezoekje van een wildvreemde, loslopende hond als hij of zij lekker aan het zonnen is.

Schoon strand

Mocht Pluto of Fikkie onverhoopt uitwerpselen produceren op het strand, dan dient de eigenaar dit wel op te ruimen. Dit om te voorkomen dat het strand van Julianadorp aan Zee vies, smerig en onaantrekkelijk wordt. Julianadorp aan Zee heeft al jarenlang de naam in Nederland het mooiste en schoonste strand van het land te bezitten en men wil dat maar al te graag zo houden. Voor hondenpoep is dan uiteraard geen plaats. Voor honden is het een geweldig feest om op het strand te vertoeven. Zij kunnen lekker over het strand rennen, kunnen kuilen graven, kunnen in de Noordzee zwemmen en kunnen met andere honden op het strand gaan ravotten. Het is super voor mensen om daar naar te kijken.

Familieparken

Het is overigens totaal geen probleem om je hond mee te nemen op vakantie in Julianadorp. In de grote familieparken als het Landal Beach Resort Ooghduyne en Hogenboom Strandslag Juliana zijn de beesten van harte welkom. Het is natuurlijk geweldig als de hond op vakantie mee mag in het vakantiehuisje, vakantieappartement of strandhuisje.