Honden los op het strand van Julianadorp!

Op het 4 kilometer lange strand van Julianadorp aan Zee zijn honden het hele jaar toegestaan. Echter van 1 mei tot 1 oktober moeten de honden wel aangelijnd zijn. In deze periode is het namelijk heel erg druk op het strand. Mensen liggen dan op het strand te zonnen en het is dan uiteraard niet wenselijk dat ze daarbij gestoord worden door loslopende wildvreemde honden.

Mooiste strand van Nederland

Verder is het belangrijk om te weten dat de uitwerpselen van Pluto of Fikkie dienen te worden opgeruimd door de eigenaar. Op deze manier blijft het strand van Julianadorp mooi schoon. In dit opzicht heeft Julianadorp een reputatie hoog te houden, het strand van het Noord-Hollandse kustplaatsje bezit namelijk het mooiste en schoonste strand van Nederland. Iedereen wil uiteraard dat dat zo blijft en hondenpoep is dus niet wenselijk op het strand.

Ravotten

Het is natuurlijk heerlijk om met een hond op het strand te wandelen. De beesten kunnen zich fijn uitleven en in het Noordzeewater zwemmen om verkoeling te zoeken. Op deze manier kunnen ze al hun energie kwijtraken. Vaak lopen er op het strand meerdere honden waardoor ze lekker met elkaar kunnen ravotten. Dat is een geweldig gezicht om te aanschouwen. Verder hebben honden op het strand de neiging om diepe kuilen te graven.

Vakantieparken

Als je naar Julianadorp aan Zee op vakantie gaat, kun je gewoon je eigen hond meenemen. In de vakantieparken Landal Beach Resort Ooghduyne en Hogenboom Strandslag Juliana zijn de trouwe viervoeters meer dan welkom. Deze parken zijn uitermate hondvriendelijk en honden zijn van harte welkom in de vakantiehuisjes, strandhuisjes en vakantieappartementen die op de parken te boeken zijn.