Het vieren van de Kerstvakantie in Julianadorp!

Aan het einde van ieder kalenderjaar is het weer raak, een hele serie vakantiedagen! Het begint met de goedheiligman uit Spanje, dan volgt Eerste en Tweede Kerstdag, dan komen we terecht op Oudjaarsdag om uiteindelijk het nieuwe jaar in te luiden op Nieuwjaarsdag.

Thuis 

Veel mensen blijven gedurende de feestdagen thuis, nodigen familie en vrienden uit en maken er een gezellig feest van. Maar het is misschien ook weleens een leuk idee om een keer op een andere plek de feestdagen door te brengen. In Julianadorp aan Zee bijvoorbeeld.

Vakantieparken

Zoals de naam al doet vermoeden, ligt Julianadorp aan Zee, aan de zee. Aan de Noordzee. Het is een geweldig mooie badplaats in het noorden van de provincie Noord-Holland. Julianadorp aan Zee kent verschillende vakantieparken waar vakantieaccommodaties te huur zijn zoals vakantiehuisjes, vakantieappartementen en strandhuisjes. Het is natuurlijk supergezellig om gedurende de feestdagen in een vakantieaccommodatie te bivakkeren. Bovendien stunten de aanbieders van de accommodaties tijdens de feestmaanden vaak met aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen waardoor een verblijf aan de kust nog aantrekkelijker wordt.

Uiteten

Het is in Nederland ook een traditie om tijdens de Kerstdagen uit te gaan eten. In een  restaurant bijvoorbeeld. Op verschillende vakantieparken in Julianadorp aan Zee zijn toprestaurants gevestigd weer heerlijke Kerstdiners worden aangeboden. Daar staat tegenover dat de accommodaties beschikken over prima keukens waar je dus zelf aan het werk kunt om lekkere gerechten te bereiden. Nadat iedereen zijn of haar buikje heeft volgegeten, kun je fijn naar het Noordzeestrand togen, om lekker te kunnen uitwaaien en de nodige calorieën te laten verbranden!