Het strand van Julianadorp heeft gratis parkeerplaatsen!

Als je in Nederland op een zomerse dag met de auto naar het strand wil gaan, sta je vaak eerst urenlang in de file. Als je dan eenmaal op je bestemming bent aangekomen, mag je ook nog eens heel veel geld betalen om je auto te kunnen parkeren. Als je dan überhaupt nog parkeerplaatsen zijn! Als je toch nog je auto kunt parkeren, loopt het helaas vaak flink ‘in de papieren’ om hem de hele dag te kunnen parkeren!

Julianadorp aan Zee

Het bovengenoemde scenario geldt voor vrijwel alle vaderlandse kustplaatsen, maar er zijn gelukkig uitzonderingen. Julianadorp aan Zee bijvoorbeeld! Deze badplaats in de Kop van Noord-Holland telt maar liefst 4 duinopgangen die toegang geven tot het 4 kilometer lange strand. Aan de voet van de duinopgangen bevinden zich zeer grote en ruime parkeerplaatsen waar het gratis parkeren is! Dat gratis parkeren geldt voor 365 dagen per jaar! Dus als je naar het strand van Julianadorp aan Zee wil gaan, sta je niet eerst in de file, kun je gewoon je auto kwijt en betaalt bovendien geen parkeergeld. Geweldig!

Vakantieparken

Maar wie slim is, gaat helemaal niet met de auto naar het mooie strand van Julianadorp aan Zee. Je zorgt gewoon dat je al in Julianadorp aan Zee bent! Zo kun je bijvoorbeeld een mooie accommodatie boeken in het Landal Beach Resort Oogduyne of het Hogenboom Strandslag Julianadorp. Deze prachtige vakantieparken liggen op steenworp afstand van het strand van Julianadorp aan Zee. Als de zon dan hoog aan de hemel staat, loop je lekker in je zwemkleding door de duinen naar het prachtige Noordzeestrand!