Het mooie naaktstrand van Julianadorp!

Liefhebbers van naaktrecreatie (naturisme, nudisme) kunnen met een gerust hart naar Julianadorp aan Zee togen. Op het strand van het Noord-Hollandse kustplaatsje is naaktrecreatie op twee plekken toegestaan.

Vier strandopgangen

Met een totale lengte van 4 kilometer heeft Julianadorp aan Zee een lang strand. Dit lange strand is met maar liefst vier strandopgangen te bereiken die naar de volgende namen luisteren: Strandslag Falga, Strandslag De Zandloper, Strandslag Julianadorp en Strandslag Drooghe Weert.

Gezellig druk

Het toeristische deel van het strand van Julianadorp aan Zee is te bereiken via de strandopgangen Strandslag De Zandloper of Strandslag Julianadorp. Op dit strand is het in de zomer gezellig druk. Kinderen vermaken zich dan met emmertjes, schepjes en netjes terwijl hun ouders lekker in de zon liggen of verkoeling zoeken in het Noordzeewater. Dit is ook het strand waar de beroemde strandhuisjes van Julianadorp aan Zee zijn opgetrokken.

Ultieme rust

Mensen die van meer rust houden, kiezen voor de twee andere strandopgangen: Strandslag Falga en Strandslag Drooghe Weert. Hier heerst de ultieme rust en kun je heerlijk van de natuur genieten: de zee, het strand en de duinen. Het ontbreekt hier aan faciliteiten zoals strandpaviljoens en sanitaire voorzieningen. Bij Falga bevindt zich het naaktstrand/naturistenstrand/nudistenstrand tussen de strandpalen 4.09 en 5.00. Bij Drooghe Weert bevindt zich het naaktstrand tussen de strandpalen 8.40 en 9.40.

Vakantieparken

Als je dicht bij het strand wil overnachten, kun je het beste een accommodatie boeken in één van de twee vakantieparken die op steenworp afstand van het strand ligt: Landal Beach Resort Ooghduyne en Hogenboom Strandslag Juliana. In deze twee parken zijn vakantiehuisjes, strandhuisjes en vakantieappartementen te boeken. Naast het feit dat deze parken dicht bij de Noordzee liggen, beschikken ze ook over alle denkbare faciliteiten zoals zwem- en tennisbanen.