Het kopen van een strandhuisje in Julianadorp!

Slapen op het Noordzeestrand is voor heel veel mensen een grote droom! Alleen het mag niet, het valt onder het windkamperen. En wildkamperen is in ons land niet toegestaan. Maar, er is een ontsnapping aan dat verbod! De strandslaaphuisjes! Strandslaaphuisjes zijn vakantiehuisjes die op het strand geposteerd zijn.

Langs de hele kust

Tegenwoordig zijn de strandslaaphuisjes een ware rage in Nederland. Langs de gehele 353 kilometerslange Nederlandse Noordzeekust worden steeds meer strandslaaphuisjes gebouwd. De meest bekende én meest luxe strandslaaphuisjes zijn te vinden op het strand van het Noord-Hollandse kustplaatsje Julianadorp aan Zee. Op dit strand staan maar liefst negentig strandslaaphuisjes!

Julianadorp aan Zee

De strandhuisjes van Julianadorp aan Zee worden verhuurd door het Landal Beach Resort Oogduyne. De strandhuisjes worden in april op het strand gebouwd en worden in november weer afgebroken. De strandhuisjes zijn bijzonder populair en zijn voor de zomermaanden juni, juli en augustus binnen no-time volgeboekt. Vaak is het zo dat als je nog een kans wil hebben om in een strandhuisje van Julianadorp aan Zee te bivakkeren, je voor het voorjaar of najaar moet boeken. Vaak zijn er dan nog wel mogelijkheden én zijn bovendien de huurprijzen een stuk lager!

Strandhuisjes kopen

Het komt heel af en toe voor dat er een handjevol strandhuisjes te koop wordt aangeboden in Julianadorp aan Zee. Dat is natuurlijk helemaal perfect, je hebt dan je eigen strandhuisje. Je kunt dan vanaf april tot november iedere dag op het strand slapen. Met andere woorden; de zon zien opkomen en weer in het water zien zakken. Het is onmogelijk om dichter bij de natuur te zijn!