Herfstvakantiekortingen in Julianadorp!

Julianadorp aan Zee is niet alleen in de zomertijd een geweldige vakantiebestemming om te vertoeven, maar ook in de overige jaargetijden. Neem bijvoorbeeld het najaar; de herfst. Tijdens de herfst wordt er bovendien door de grote vakantieparken van Julianadorp aan Zee flink gestunt met herfstvakantiekortingen. Als je bijvoorbeeld een accommodatie boekt bij het Landal Beach Resort Oogduyne of bij het Hogenboom Strandslag Juliana, kun je voor heel weinig geld een fantastische tijd hebben.

Duinen

Gedurende het najaar is het een feest om aan de Noordzeekust te vertoeven. Neem bijvoorbeeld de duinen. Gedurende de zomer zijn de kleuren van de duinen heel anders in vergelijking met het najaar. In het najaar kleuren de duinen in de meest fantastische herfstkleuren; een lust voor het oog.

Zwemmen in de Noordzee

Uiteraard leent de Noordzee zich in het najaar niet om in te gaan zwemmen; te koud. Maar je kunt in het najaar wel geweldige strandwandelingen maken en lekker uitwaaien. Het is ook de tijd van het jaar dat de najaarsstormen bij tijd en wijle komen opzetten. Als deze niet te extreem zijn, is het een feest om naar het geweld van de Noordzee te kijken. Op zo’n moment ben je jezelf bewust wat voor een grote krachten er vrijkomen in de natuur.

Zwemmen in een subtropisch zwembad

Het weer zal overigens nimmer een spelbreker zijn tijdens het verblijf in Julianadorp aan Zee. Op de grote vakantieparken van het Noord-Hollandse kustplaatsje wordt heel veel georganiseerd en is heel veel te doen, voor jong én oud. Zo kun je bijvoorbeeld lekker gaan zwemmen in de verschillende subtropische zwembaden die zijn te vinden in Julianadorp aan Zee!