Hemelvaart kortingen Julianadorp!

Op Hemelvaartsdag heeft iedereen een vrije dag. Hemelvaartsdag valt altijd op een donderdag, dus veel mensen nemen op de vrijdag die daarop volgt een vrije dag, waardoor er een extra lang weekend ontstaat. Zo’n serie van 4 vrije dagen is natuurlijk ideaal om weg te gaan. Lekker naar de kust bijvoorbeeld. Julianadorp aan Zee is geen verkeerde keuze om tijdens het lange Hemelvaartweekend te gaan vertoeven.

Vakantieparken

De vakantieparken Landal Beach Resort Oogduyne en Hogenboom Strandslag Juliana in Julianadorp stunten met Hemelvaart met aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen waardoor het verblijf in het Noord-Hollandse kustplaatje niet veel geld hoeft te kosten en zelfs goedkoop is.

Bloemenliefhebbers

Rond Hemelvaartsdag is het voor bloemenliefhebbers die naar Julianadorp gaan een waar feestje. In de Kop van Noord-Holland zijn namelijk bijzonder veel bloembollentelers actief. Hun handelswaar schiet in de maanden april en mei uit de grond. Het is bijna niet te beschrijven hoe mooi en fraai het landschap dan kleurt. De Keukenhof is leuk om te bezoeken, maar rond april en mei een bezoekje brengen aan de Noordkop kan daar met het grootste gemak mee in competitie, bovendien hoef je dan geen kaartje te kopen!

Perfect strand

Wat is er nou leuker om urenlang door dit fraai gekleurde landschap te wandelen? Wellicht een strandwandeling! Voor een perfecte strandwandeling ben je in Julianadorp aan Zee overigens ook aan het juiste adres! Het strand van het badplaatsje is namelijk om vier redenen erg beroemd. Op de eerste plaats heeft het strand met 4 kilometer een zeer grote lengte, het is er dus nooit heel erg druk. Op de tweede plaats is het strand brandschoon, Julianadorp aan Zee heeft schoonste strand van Noord-Holland. Op de derde plaatst is het strand wondermooi, het is één van de mooiste stranden van heel Nederland. En op de vierde plaatst staan op het strand de beroemde strandslaaphuisjes! Als je het geluk hebt, ze zijn namelijk heel snel volgeboekt, om in strandslaaphuisje te bivakkeren, is dat een onvergetelijke ervaring!