Hemelvaart aanbiedingen Julianadorp!

Iedereen die in Nederland werkt, heeft op Hemelvaartsdag een dagje vrij. De donderdag is altijd de dag waarop Hemelvaartsdag herdacht wordt. Daardoor ontstaat er een unieke situatie, want veel mensen nemen dan de vrijdag ook een dagje vrij, waardoor er plotseling een heerlijk lang weekend ontstaat. Een lang weekend nodigt natuurlijk uit om een korte vakantie te plannen! Om bijvoorbeeld een paar dagen naar de vaderlandse kust te trekken. Een lang Hemelvaartweekend naar Julianadorp aan Zee is dan een prima optie!

Vakantieparken

Als je op zoek bent naar een aantrekkelijke Hemelvaart aanbieding of korting, kun je het beste een vakantieaccommodatie boeken op de vakantieparken Landal Beach Resort Oogduyne en Hogenboom Strandslag Juliana. Dit zijn fantastische vakantieparken waar het heerlijk vertoeven is. Door de geboden aanbiedingen en kortingen wordt het verblijf aan zee goedkoop.

Miljoenen bloembollen

Als je van de Noordzee houdt én je bent een bloemenliefhebber is het dubbelfeest om met Hemelvaart naar Julianadorp te togen. De voorjaarsmaanden zijn namelijk dé maanden dat in het noorden van Noord-Holland miljoenen bloembollen ontwaken uit hun winterslaap en het landschap gekleurd wordt met alle kleuren en tinten van de regenboog! Een onwaarschijnlijk mooi gezicht.

Parfumwork

Uiteraard is het een feest om urenlang door de bloembollenvelden te wandelen of te fietsen. Want naast de mooie kleuren, ruiken de bloemen ook nog eens hemels. Het lijkt wel of je in één grote parfumwolk terecht bent gekomen. Rond het uitkomen van de bloembollen worden er in het gebied ook veel bloembollenfeesten en bloembollenfestiviteiten georganiseerd, zoals in Breezand en Anna Paulowna. Breezand en Anna Paulowna liggen op steenworp afstand van Julianadorp en vormen het hart van de Noord-Hollandse bollenteelt!