Heel goedkoop strandhuisje boeken in Julianadorp!

Het is tegenwoordig een enorme rage! Een regelrechte hype! Strandhuisjes oftewel strandslaaphuisjes. Huisjes die pontificaal op het strand zijn gepositioneerd en die het mogelijk maken om op het strand te overnachten. Mensen staan in de rij voor dit type accommodaties!

Julianadorp aan Zee

De aller-beroemdste strandhuisjes van heel Nederland, de allermooiste van ons land, staan op het strand van Julianadorp aan Zee. Julianadorp aan Zee, het prachtige kustplaatsje in de Kop van Noord-Holland. Als je in een strandhuisje van Julianadorp aan Zee wil logeren, verloopt de boeking via het Landal Beach Resort Oogduyne. Tijdens het hoogseizoen zijn de huurprijzen van deze strandhuisjes niet misselijk. Echter voor de maanden april, mei, september en oktober zijn de prijzen veel lager en zijn ze zelfs goedkoop!

Dicht bij de natuur

Het mooie van het logeren in een strandhuisje is het feit dat je extreem dicht bij de natuur bent. Zo is voor vogelliefhebbers het Noordzeestrand natuurlijk helemaal het mekka. Er zijn namelijk heel veel vogelsoorten die hun natuurlijke habitat op het strand vinden.

Zeezoogdieren

Maar ook zoogdierliefhebbers komen aan de Noordzeekust helemaal aan hun trekken. Zeezoogdierliefhebbers om precies te zijn. In het Nederlandse deel van de Noordzee dobberen namelijk drie soorten zeezoogdieren voor. Te weten zeehonden, bruinvissen en witsnuitdolfijnen.

Zeehonden

In de vaderlandse territoriale wateren leven twee soorten zeehonden: de gewone zeehond en grijze zeehond. De Waddenzee en de Zeeuwse delta zijn de plaatsen waar de gewone zeehond zich doorgaans laat spotten, maar dat zijn gelukkig niet de enige twee plaatsen! Overal langs de Noordzeekust kunnen ze opduiken, óók voor het strand van Julianadorp aan Zee! Gewone zeehonden zijn over het algemeen behoorlijk honkvast. Op het moment dat een gewone zeehond wil gaan rusten, keert hij terug naar dezelfde rustplaats. Er zijn echter ook uitzonderingen. Individuen die een zwerversbestaan leiden en die lange tijden weg kunnen blijven.