Gratis parkeren bij het strand van Julianadorp!

Als de zomer losbarst en de temperatuur stijgt, zoekt de Nederlandse bevolking massaal verkoeling bij de Noordzeekust. Helaas ontstaat er dan wel een probleem. Nederland telt namelijk maar dertig badplaatsen die dan overspoeld worden met honderdduizenden naar verkoeling snakkende mensen. Dus het is dan heel erg druk aan de kust.

Geen file

Maar er zijn wel verschillen in Nederland. De badplaatsen van Zeeland en Zuid-Holland zijn veel drukker dan de badplaatsen van Noord-Holland. Met name de strandplaatsen in de Kop van Noord-Holland zijn nog niet ontdekt door het grote publiek. Dat heeft hele grote voordelen. Zo zul je nimmer in de file met je auto staan als je voornemens bent om op een zomerse dag bijvoorbeeld het strand van Julianadorp aan Zee te gaan bezoeken.

Gratis parkeren 

Het strand van Julianadorp aan Zee heeft een lengte van maar liefst 4 kilometer. Door deze grote lengte heeft iedereen voldoende ruimte en voelt het nooit druk op het strand. Het strand van Julianadorp aan Zee is middels vier strandopgangen te bereiken. Bij iedere strandopgang is een groot parkeerterrein aanwezig. Op deze parkeerterreinen kun je gratis en voor niets je auto parkeren. Er zijn in Nederland vrijwel geen badplaatsen waar je gratis je auto kunt parkeren, een unieke situatie dus.

Vakantieparken

In principe hoef je helemaal niet met de auto naar het strand van Julianadorp aan Zee te rijden. Als je een vakantieaccommodatie boekt in één van de vakantieparken die het dorp rijk is, kun je gewoon te voet naar het strand. Zo liggen het Landal Beach Resort Oogduyne en het Hogenboom Strandslag Juliana op steenworp afstand van het Noordzeestrand. Ideaal dus!