Gratis parkeerplaats bij het strand van Julianadorp!

De Nederlandse bevolking zoekt in de zomer doorgaans massaal verkoeling aan de Noordzeekust. Echter als heel Nederland zich op een hete dag naar de kust begeeft, wordt het wel druk aan de kust. Nederland telt namelijk relatief niet zo veel badplaatsen. En als zich dan honderdduizenden mensen gaan mobiliseren richting het verkoelende zeewater, wordt het dringen geblazen.

Kop van Noord-Holland

Nu zijn er wel verschillen in de Nederlandse kustplaatsen. Aan de kust van Zeeland en Zuid-Holland ziet het op een zomerse dag vaak zwart van de badgasten. Dit is een groot contrast met de kust van Noord-Holland en dan met name de Kop van Noord-Holland. Hier is het veel rustiger. Dat merk je al als je met je auto de kust probeert te benaderen op een zomerse dag. Als je bijvoorbeeld naar Julianadorp aan Zee rijdt, zul je niet zo snel in een file belanden.

Grote parkeerplaats

Julianadorp aan Zee heeft een lang strand. De totale lengte bedraagt meer dan 4 kilometer. Op dit strand kunnen derhalve heel veel mensen recreëren en loop je elkaar niet in de weg. Middels vier strandopgangen is het strand van Julianadorp aan Zee gemakkelijk te bereiken. Iedere strandopgang is bovendien gezegend met een grote parkeerplaats. Een parkeerplaats waar je gratis je auto kunt parkeren. Dit is een uiterst unieke situatie. Bij vrijwel iedere andere Nederlandse badplaats, is het betaald parkeren.

Vakantieparken  

Maar als je slim bent, neem je helemaal geen auto mee naar het strand van Julianadorp aan Zee. Als je een vakantieaccommodatie boekt in het Landal Beach Resort Oogduyne of het Hogenboom Strandslag Julianadorp kun je op een zomers dag gewoon naar het strand wandelen. Ideaal!