Gratis midgetgolfbaan in de badplaats Julianadorp!

Iedereen die op vakantie gaat, komt in een situatie dat niets moet maar alles mag. Heerlijk! Lekker de hele dag luieren en leuke dingen ondernemen. Eén van die dingen die je zou kunnen ondernemen, is een spelletje midgetgolf!

Julianadorp aan Zee

Als jouw vakantiebestemming Julianadorp aan Zee is en je wilt gaan midgetgolfen, is dat helemaal geen probleem. Julianadorp aan Zee is gezegend met verschillende vakantieparken die in het bezit zijn van prachtige midgetgolfbanen. Iedereen kan en mag daar aan de slag en zich kostelijk gaan vermaken op de fijngeprepareerde 18-holes banen. En nu komt het mooie; dat kost helemaal niets voor de gasten van de parken! Je haalt gewoon je ‘clubs’ en ‘balletjes’ bij de receptie en je kunt direct aan de slag!

Minigolven

Overigens, als je aan een Belg zou vragen of hij of zij zin heeft om een potje te gaan midgetgolfen, kijkt tie je raar aan. In België spreekt men namelijk niet over midgetgolfen, maar over minigolfen. Eigenlijk wordt met deze term de spijker op de kop geslagen. Het is het kleine neefje van het maxigolfen, alleen zijn de afstanden veel kleiner. Bij het ‘gewone’ golf zijn de banen honderden meters lang en bij het midgetgolf zijn de banen maar een paar meter lang!

Gewone golfbaan

Het mooie van het hele verhaal is dat er in Julianadorp aan Zee ook een gewone golfbaan aanwezig is; de golfbaan van het Landal Beach Resort Oogduyne. Dit is een prachtige zeebaan waarbij dus rekening moet worden gehouden met de weersomstandigheden!