Goedkope zomervakantie vakantiehuisjes Julianadorp!

Of je nou in de lente, zomer, herfst of winter naar Julianadorp aan Zee toogt, in ieder jaargetijde is het één groot feest om er te vertoeven. In het voorjaar kleurt het landschap in alle kleuren van de regenboog. Het is dan namelijk de tijd van de bloeiende bloembollen. Miljoenen tulpen, hyacinten, narcissen en andere sierbolgewassen laten zich dan van hun mooiste kant zien!

Vakantiegevoel

In het najaar verkleurt het duinlandschap in de fraaiste herfstkleuren en schieten de paddenstoelen uit de grond. Als het gedurende de winter gaat sneeuwen, komt er een betoverend tapijtje van sneeuw te liggen in de duinen. Maar het allermooiste seizoen is de zomer! In de zomer kun je in het kustplaatsje het echte vakantiegevoel opsnuiven. Dan zie je kinderen op het strand in de weer met emmertjes, netjes en schepjes. Dan zie je dat de toeristen zichzelf insmeren met zonnebrand en genieten van het strand en het Noordzeewater.

Vakantieparken

Alle vakantieparken van Julianadorp aan Zee liggen op steenworp afstand van de Noordzee. Dat geldt dus ook voor Hogenboom Strandslag Juliana en het Landal Beach Resort Oogduyne. Op deze parken zijn goedkope zomervakantiehuisjes te boeken. Vaak hebben zij ook aanlokkelijke zomervakantie-kortingen in de aanbieding waardoor een vakantie niet zo veel geld hoeft te kosten in de zomer.

Topbestemming

Julianadorp aan Zee is een echte topbestemming voor een vakantie aan de Nederlandse Noordzee en onderscheidt zich op vele manieren met de andere kustplaatsjes. Het strand heeft een enorme lengte, namelijk 4 kilometer. Op het strand ligt geen rotzooi; het is er brandschoon. Het strand is heel erg fraai en mooi; één van de mooiste standen van heel Nederland. Daarnaast schijnt de zon in het westen van de Kop van Noord-Holland het meest van heel Nederlands en valt er bovendien de minste regen van het hele vaderland!