Goedkope wintervakantie in Julianadorp!

Meer dan 1 miljoen mensen togen ieder jaar naar Julianadorp aan Zee om er te genieten van deze mooie badplaats. Het leeuwendeel van de toeristen dat het Noord-Hollandse kustplaatsje bezoekt, komt er uiteraard in de zomer. In de zomer is het typische strandsfeertje op te snuiven in Julianadorp aan Zee: mooie gele duinen, een comfortabel breed strand en een uitdagende Noordzee.

Winter 

Naast de zomer zijn ook de andere jaargetijden heel erg aantrekkelijk om in Julianadorp aan Zee te vertoeven. Zo is het in de winter heel erg fijn om aan de vaderlandse kust te zijn! De winter heeft daarnaast één heel groot voordeel: de prijzen van de accommodaties zijn heel erg gunstig. Je zit dan namelijk in het zogenaamde laagseizoen. Met andere woorden: voor heel weinig geld heb je dan een goedkoop vakantieverblijf. Julianadorp aan Zee telt heel veel vakantieparken. Gedurende de winter wordt er door deze parken gestunt met mooie winteraanbiedingen en winterkortingen. Dus; voor bodemprijzen heerlijk vertoeven in het winterlandschap aan de vaderlandse kust!

Zwembaden

Wat is er allemaal te doen in de winter in Julianadorp aan Zee? Uiteraard kun je altijd een strandwandeling maken, ook in de winter. Uiteraard is het aan de frisse kant, maar het plezier zal daar niet minder om zijn. De winter is natuurlijk niet het moment om te gaan zwemmen in de Noordzee, veel te koud. Maar als je toch graag wil gaan zwemmen, is dat helemaal geen probleem; de vakantieparken van Julianadorp aan Zee hebben verschillende zwembaden waar je heerlijk baantjes kunt gaan trekken!