Goedkope strandslaaphuisjes in Nederland: Julianadorp!

De laatste jaren is de populariteit van strandslaaphuisjes enorm toegenomen! Veel mensen hebben de wens om op het strand te slapen, middels het bestaan van de strandslaaphuisjes kan die wens in vervulling gaan. In Nederland is het uiteraard verboden om op het strand een tentje op te zetten; zo’n actie ressorteert onder wildkamperen. Daar staat tegenover dat het slapen in een strandslaaphuisje volkomen legaal is. Men moet overigens strandslaaphuisjes niet verwarren met strandhuisjes. Strandhuisjes zijn namelijk een soort van opberghokken voor mensen die op het strand vertoeven. Men kan in de strandhuisjes van allerlei spulletjes opbergen zoals emmertjes, opblaasbare luchtbedden, windschermen, kleren, et cetera.

Julianadorp aan Zee

Neerlands allerchique-ste én allermooiste strandslaaphuisjes zijn te vinden in de Kop van Noord-Holland op het strand van Julianadorp aan Zee. De negentig betoverende strandslaaphuisjes van Julianadorp aan Zee worden verhuurd door het Landal Beach Resort Oogduyne.

Megaloods

In Julianadorp aan Zee staan de strandslaaphuisjes niet het hele jaar door op het strand. Vanaf november tot en met maart worden ze opgeborgen in een mega-loods bij een bloembollenboer uit de omgeving. Na deze periode worden ze weer opgebouwd en op het strand van Julianadorp aan Zee gezet.

Snel volgeboekt

Als je in de zomer (juni, juli en augustus) een strandslaaphuisje in Julianadorp aan Zee wil huren, moet je snel handelen. Binnen een mum van tijd zijn de huisjes volgeboekt. Voor de lente en herfst zijn de kansen daarentegen veel hoger. Vaak lukt het dan nog wel om een strandslaaphuisjes te huren. Als je voor deze periode boekt, heeft dat nog een ander voordeel; de prijzen! De huurprijzen zijn dan namelijk heel veel lager! Voor weinig geld kun je dan toch kennismaken met een zeer unieke manier van overnachten!