Goedkope ontbijtarrangementen vakantiehuis in Julianadorp!

Wat is er nou leuker om ’s ochtends wakker te worden in je vakantieaccommodatie in Julianadorp aan Zee met een kakelvers ontbijtje dat je niet zelf hoeft klaar te maken, maar dat voor je is klaargemaakt! Dit ontbijtarrangement is extra bij te boeken op het Landal Beach Resort Oogduyne, één van de topvakantieparken van het Noord-Hollandse kustplaatsje! Als je dit ontbijtarrangement boekt, is het vervolgens heerlijk genieten van verschillende verse broodjes uit de oven, diverse soorten broodbeleg en gezonde versgeperste sapjes!

Paardrijden

Als je het ontbijt achter de kiezen hebt, staat er weer een nieuwe dag in Julianadorp aan Zee op je te wachten. Een dag waarin je weer iets leuks kunt gaan ondernemen; bijvoorbeeld paardrijden! Er zijn maar weinig dingen in het leven leuker dan met een paard door de Nederlandse duinen te stappen, draven of galopperen. Ja, misschien één ding! Niet met een paard door de duinen struinen, maar met de edele viervoeter op het strand bivakkeren. Op zo’n moment komen heel veel fraaie dingen tezamen: het mooie strand, de indrukwekkende Noordzee en het majestueuze gevoel dat je op de rug van een paard krijgt.

Maneges

In Julianadorp aan Zee zelf en diens direct omgeving zijn verschillende maneges te vinden waar je paardrijles kunt volgen of een paard kunt huren voor een begeleide paardrijtocht. De instructeurs van zo’n tocht nemen je onder andere mee het strand op; een ongelooflijk mooie ervaring. Als je echter met een paard een strandrit wil maken, moet je wel over de nodige ervaring beschikken. Daarnaast is het leuk om met een paard door het polderlandschap te sjokken van Julianadorp; een landschap vol met molens, boerderijen, vaartjes, geultjes, slootjes, kanaaltje en riviertjes!