Goedkope meivakantie kortingen Julianadorp!

Iedereen wordt vrolijk en blij als het voorjaar zich weer aandient. Na een koude winter met regen, vorst, sneeuw en ijzel, stijgt de temperatuur weer en breekt steeds vaker het zonnetje door! In het voorjaar borrelen bij veel mensen de vakantiekriebels op en wordt er gekeken naar een leuke vakantiebestemming!

Julianadorp aan Zee

Julianadorp aan Zee zou zo’n mooie meivakantie bestemming kunnen zijn. En doordat de daar aanwezige vakantieparken Hogenboom Strandslag Julianadorp en Landal Beach Resort Oogduyne stunten met kortingen gedurende de meivakantie hoeft het ook niet zo duur te zijn.

Hans Klok

In het voorjaar komt het natuurleven weer volop op gang. Vogels zijn druk in de weer om een partner te vinden om uiteindelijk aan het gezegde: ‘In mei legt iedere vogel een ei’ te voldoen. Bomen en struiken ontwaken ook uit hun winterslaap. Zij lopen uit en toveren als een soort Hans Klok hun bladeren tevoorschijn!

Bloembollen

Julianadorp aan Zee is bovendien gezegend met hele bijzondere planten, namelijk bloembollen! Honderdduizenden bloembollen! Het is niet zo dat in het Noord-Hollandse kustplaatsje tientallen tuincentra zijn gevestigd. Nee, in het gebied zijn talloze sierbloembollenboeren actief.

Geparfumeerd landschap

In de maanden april en mei staan hun bollenvelden in volle bloei en kan het grote genieten gaan beginnen. Krokussen, narcissen, hyacinten, tulpen en ontelbaar veel andere bloembollensoorten bepalen dan de sfeer van het landschap. Het is niet alleen prachtig om het te zien, het is ook heerlijk om het te ruiken. Met name hyacinten zorgen ervoor dat de lucht op een onweerstaanbaar lekkere manier wekenlang wordt geparfumeerd. Het spreekt voor zich dat het een grote traktatie is om daar doorheen te wandelen of  fietsen!