Goedkope lastminute vakantiehuisjes in Julianadorp!

Iedereen wil het liefst zo min mogelijk geld betalen voor zijn vakantie in Julianadorp aan Zee. Een goedkope lastminutevakantie boeken ligt dan voor de hand. Het Landal Beach Resort Ooghduyne en Hogenboom Strandslag Juliana stunten vaak met supergoedkope lastminute aanbiedingen. Op deze manier krijg je een aantrekkelijke accommodatie voor een superlage prijs.

Landal Beach Resort Ooghduyne

Eén van de grootste vakantieparken van Julianadorp is het Landal Beach Resort Ooghduyne. Op het park staan honderden mooie vakantiehuisjes en fraaie vakantieappartementen. Bovendien beheert het park de beroemde strandslaaphuisjes die op het strand van het Noord-Hollands kustplaatsje zijn gebouwd.

Het Landal Beach Resort Ooghduyne is echt een familievakantiepark met alle denkbare faciliteiten. Op het park ligt bijvoorbeeld het prachtige subtropische zwembad Ooghduyne. Zwembad Ooghduyne is in het bezit van een superglijbaan met een lengte van 55 meter, sauna, kinderbad, zwemmersbar, solarium en een stroomversnelling.

Daarnaast zijn op Landal Beach Resort Ooghduyne tennisbanen, bowlingbanen, kinderbowlingbanen, klimtoestellen en klautertoestellen aanwezig. Als klap op de vuurpijl kunnen golfliefhebbers een balletje wegslaan op de prachtige golfbaan op het park: Golfbaan Ooghduyne.

Hogenboom Strandslag Juliana

Naast Landal Beach Resort Ooghduyne heeft Julianadorp aan Zee nog een groot vakantiepark: Hogenboom Strandslag Juliana. Hier kun je een keuze maken uit één van de 300 vakantiebungalows of 50 vakantieappartementen. 

Hogenboom Strandslag Juliana is ook een echt familievakantiepark waar de mogelijkheden onbegrensd zijn. Op de eerste plaats ligt het park op slechts een paar 100 meter van de Noordzee, het strand en de duinen. Daarnaast hoef je jezelf op het park geen seconde te vervelen. Er is een bowlingbaan, restaurant, skelterverhuur, fietsverhuur, bolderwagenverhuur, tennisbaan, midgetgolfbaan, dierenweide, waterspeelplaats, et cetera.