Goedkope lang verblijf kortingen in Julianadorp!

Mensen zijn dol op kortingen! Vakantiekortingen! En dat is natuurlijk heel goed te begrijpen, door gebruik te maken van kortingen kan er heel veel geld bespaard worden. Eenieder die het voornemen heeft om in Julianadorp aan Zee voor langere tijd te verblijven, kan een aantrekkelijke langverblijfkorting tegemoet zien! En vergis je niet, dit kan flink in de papieren lopen. Kortingen van 50 tot 80% zijn eerder regel dan uitzondering. In Julianadorp aan Zee is het Landal Beach Resort Oogduyne één van de vakantieparken waar de langverblijfkortingen voor op te rapen zijn!

Grootste aanbieder

Overigens is het Landal GreenParks in ons land de grootste aanbieder van bungalowparken. Landal GreenParks bezit naast het Landal Beach Resort Oogduyne in Julianadorp aan Zee, nog 50 andere bungalowparken in Nederland. Daarnaast heeft de onderneming buiten de landsgrenzen nog 24 andere vakantieparken. Deze zijn te vinden in Hongarije, Zwitserland, Oostenrijk en de buurlanden België en Duitsland.

Campings

Meer dan 12.000 bungalows/vakantiehuisjes/strandhuisjes/appartementen zijn in bezit van Landal GreenParks, maar ook kampeerders zijn bij het bedrijf aan het juiste adres. Zeven vakantieparken van Landal GreenParks zijn namelijk ook uitgerust met campings, die in totaal over meer dan 1.600 kampeerplaatsen beschikken. In Leidschendam is het hoofdkantoor Landal GreenParks gevestigd; meer dan 2.500 mensen verdienen de kost bij het bedrijf.

Hogenboom

Hogenboom is een andere aanbieder van familieparken in Julianadorp aan Zee. Zij baten onder andere vakantiepark Hogenboom Strandslag Juliana uit. Strandslag Juliana is een geweldig fraai park dat over heel veel faciliteiten beschikt en dat bovendien heel erg kort bij het Noordzeestrand ligt; op minder dan 500 meter. Tegenwoordig is het bedrijf Roompot de eigenaar van Hogenboom Vakantieparken. Dit is een hele grote onderneming die over meer dan 150 vakantieparken beschikt, verspreid over heel Europa.