Goedkope fietsarrangementen in Julianadorp!

Iedereen die op vakantie gaat naar Julianadorp aan Zee zal ontdekken dat het gebied zich uitermate goed leent voor mooie fietstochten. Het is dan ook heel erg handig dat je bij vakantiepark Landal Beach Resort Oogduyne een goedkoop fietsarrangement kunt boeken. Bij aankomst op het park staan de fietsen dan al te glimmen en kun je direct een fraaie fietstocht maken!

Verschillende opties

Als je gaat fietsen in Julianadorp aan Zee zijn er verschillende opties. Je kunt lekker door het duinlandschap fietsen en de frisse zeelucht opsnuiven. Maar je kunt er ook voor kiezen om door het polderlandschap te fietsen. In dit typische landschap zijn poldermolens en de karakteristieke stolpboerderijen te spotten.

Wieringen

Een heel interessant fietsdoel is het voormalige Waddeneiland Wieringen, met de plaatsjes Den Oever en Hippolytushoef. De hele Kop van Noord-Holland is zo vlak als een biljartlaken, met uitzondering van Wieringen. Het gebied steekt als een soort grote terp boven de rest van de regio uit. Door deze eigenschap wonen er al heel erg lang mensen op deze unieke locatie.

Zilverschatten

Men heeft er zelfs verschillende zilverschatten van Vikingen gevonden, hetgeen heel bijzonder is. De laatste ijstijd is verantwoordelijk voor het feit dat het gebied zo opgestuwd is. In Wieringen zijn her en der ook nog verschillende zwerfkeien te zien die door het ijs zijn meegesleurd vanuit het noorden van Europa. In Den Oever is een museum te bezoeken over de tijd dat de Vikingen in het gebied verbleven en zijn ook twee van drie zilverschatten te bewonderen die er zijn gevonden. Kortom; met een fiets door Wieringen fietsen is een hele bijzondere ervaring!