Goedkope camping in Julianadorp!

Kamperen is een fantastische manier van vakantiebeleving. In Nederland kun je uiteraard op verschillende locaties je tentje opzetten of je caravan/camper plaatsen, maar als je dat langs de Noordzeekust doet, zorgt dat wel voor een extra bonus!

Strandcamping ’t Noorder Sandt

Strandcamping ’t Noorder Sandt ligt op slechts 600 meter van het strand van Julianadorp aan Zee. Als het op een zomerse dag prachtig weer is, hoef je dus niet ver te lopen om bij het zeewater te komen om de echte vakantiesfeer op te snuiven. Bovendien is het verblijf op deze camping niet duur.

Strand

Op het strand is het voor iedereen een feestje; welk jaargetijde je er ook komt. In de herfst, winter en lente kun je er heerlijke strandwandelingen maken en lekker uitwaaien. In de zomer daarentegen voltrekken zich op het strand hele andere taferelen. Kinderen bouwen dan zandkastelen, graven kuilen, zoeken schelpjes of vangen visjes in de branding met visnetjes. Hun ouders gaan dan in de Noordzee pootje baden, baden of zwemmen. Of gaan lekker zonnebaden of aan verkoelende drankjes nippen.

Meeste aantal zonuren

‘Garantie tot aan de deur’, hoor je vaak. Maar iedereen die de grootste kans op zon wil hebben en de kleinste kans op neerslag, kan het beste naar Julianadorp aan Zee gaan. Julianadorp aan Zee en diens omgeving staan namelijk bekend als de regio met het meeste aantal zonuren van heel Nederland en bovendien de minste neerslag. Dus dat is wel een aardige garantie voor een zonnige vakantie die bovendien niet verregent. Als je dan ook nog bedenkt dat het strand van Julianadorp aan Zee wordt beschouwd als het mooiste en schoonste van Noord-Holland, is de keuze snel gemaakt!