Goedkoop weekendje weg in Julianadorp!

Iedereen die werkt, kijkt reikhalzend uit naar het weekend. De hele week moet er hard gewerkt worden, maar aan het einde van de week lonkt het vrije weekend. Een weekend waarin iedereen zo zijn eigen sporten, bezigheden en hobby’s heeft. Sommige mensen vinden het heerlijk om baantjes te gaan trekken in een zwembad. Andere mensen maken liever een wandeling door de natuur om vogels te spotten. Er zijn ook landgenoten die het weekend reserveren voor een stevige fietstocht.

Weekendje weg

Je kunt er ook voor kiezen om in het weekend een ‘weekendje weg’ te gaan. Eén van de Nederlandse topbestemmingen is dan Julianadorp aan Zee. In deze fraaie vaderlandse badplaats zijn diverse prachtige vakantieparken gesitueerd. Het Landal Beach Resort Oogduyne en Hogenboom Strandslag Julianadorp zijn daar twee voorbeelden van. Deze familieparken stunten vaak met ‘weekendje weg aanbiedingen’. Als je gebruik maakt van zo’n aanbieding, hoeft een verblijf aan de Noordzeekust niet zo’n aanslag op de portemonnee te zijn.

Historische plaatsen

Tijdens het weekendje weg in Julianadorp aan Zee kun je van alles gaan ondernemen. In de omgeving zijn bijvoorbeeld een paar prachtige historische plaatsen te bezoeken zoals Alkmaar, Schagen, Den Helder, Hoorn, Medemblik en Den Oever. In deze plaatjes zijn fraaie musea te bezoeken en indrukwekkend mooie monumentale panden te bekijken.

Callantsoog

Als je meer een natuurliefhebber bent dan een cultuurliefhebber, zijn er rondom Julianadorp aan Zee ook legio mogelijkheden. Het allermooiste natuurgebied uit de omgeving bevindt zich in Callantsoog. Callantsoog is een voormalig eiland en ligt een paar kilometer ten zuiden van Julianadorp aan Zee. In Callantsoog is het natuurpark het Zwanenwater te bezoeken, een prachtig park waar je bijzonder aangenaam kunt wandelen!