Goedkoop vakantiehuisje met zonnebank of solarium in Julianadorp!

Bij een geslaagde vakantie in Julianadorp aan Zee hoort uiteraard zon. Als de zon schijnt kun je lekker naar buiten om een strandwandeling te maken of om lekker pootje te baden of fijn te zwemmen in het Noordzeewater. Helaas drijven er in ons land veel wolken rond die zich brutaal voor de zon schuiven.

Vitamine-D

Als de zon niet de kans krijgt om zijn stralen op de huid van de mens te doen landen, zal de mens ook niet zo’n fraai bruin kleurtje krijgen. Veel mensen vinden dat jammer. Want het is niet alleen het mooie kleurtje dat je ervan kunt krijgen, het is ook gezond om af en toe in de zon te zijn voor de vitamine-D productie.

Kunstzon

Maar er is een oplossing! Als de natuurlijke zon het laat afweten, is er altijd nog een kunstzon: zonnebank of solarium of hoogtezon. De hoogtezon is ook een uv-bron die ultraviolette straling op de huid laat neerploffen. De in-de-huid-aanwezig-zijnde pigmentcellen reageren door bruine kleurstof aan te maken waardoor het zo hoog geadoreerde huidkleurtje ontstaat.

Vakantiewoningen

Tegenwoordig zijn heel veel vakantiewoningen in Julianadorp gezegend met een zonnebank. Eén van die accommodaties is vakantiehuisje Pluk de Dag. Het is sowieso een feestje om in pluk de Dag te vertoeven. Want naast zonnebankliefhebbers komen ook saunaliefhebbers en bubbeltjesbadliefhebber er aan hun trekken. In het huisje staat namelijk ook een sauna en bubbelbad. Pluk de Dag is bovendien gelokaliseerd op het Landal Beach Resort Oogduyne. Dit is een vakantiepark met een hele lijst aan aantrekkelijke faciliteiten, waaronder een golfbaan en tropisch zwembad. Een ieder die Pluk de Dag huurt mag gratis en voor niets gebruik maken van de faciliteiten van het park.