Goedkoop vakantiehuisje met Hemelvaart in Julianadorp!

Werkend Nederland heeft minimaal één keer per jaar op een donderdag vrij, dat is namelijk op Hemelvaartsdag. Deze Christelijke feestdag vindt immers altijd op een donderdag plaats. Als je dan probeert om ook de daaropvolgende vrijdag een vrije dag te krijgen bij je baas, ben je spekkoper. Je hebt dan met het weekend meegerekend, een rijtje van 4 vrije dagen!

Nederlandse kust

Wat is er dan leuker om er dan op uit te trekken; lekker een paar dagen weg. Een korte vakantie ergens in Nederland. Maar waar ga je dan naartoe? Naar de Veluwe? Naar Drenthe? Veel mensen kiezen voor de Nederlandse kust. Een extra lang weekend naar Julianadorp aan Zee zou dan geen verkeerde keuze!

Julianadorp aan Zee

Julianadorp aan Zee, het prachtige Noord-Hollandse badplaatsje waar je een goedkoop vakantiehuisje kunt boeken op de vakantieparken Strandslag Juliana of het Landal Beach Resort Oogduyne. Deze familieparken stunten bovendien vaak met Hemelvaart met aantrekkelijke kortingen, aanbiedingen en lastminutes!

Miljoenen bloembollen

Als je met Hemelvaart in Julianadorp aan Zee vertoeft, word je bovendien door iets aangenaams verrast. Namelijk miljoenen bloembollen die tot bloei komen! De streek waar Julianadorp onder ressorteert wordt de Kop van Noord-Holland genoemd. In dit gebied verwisselen steeds meer veeboeren en akkerbouwers van baan en gaan zich richten op de lucratieve bloembollenteelt. Het gebied rondom Julianadorp, Breezand en Anna Paulowna is met 12.000 hectare zelfs het grootste aaneengesloten bloembollengebied van de hele wereld.

Voorjaar

Als je in het voorjaar door de Noorderkop aan het autorijden, fietsen of wandelen bent, zie je derhalve overal opbloeiende bloembollen zoals krokussen, narcissen, hyacinten en tulpen. Uiteraard is dit een ongekende traktatie voor de menselijke zintuigen.