Goedkoop vakantiehuisje met bubbelbad in Julianadorp!

De meeste mensen worden helemaal vrolijk van een bubbelbad. De temperatuur in een bubbeltjesbad schommelt tussen de 27 en 28 graden Celsius, hetgeen natuurlijk uiterst aangenaam is. Daarnaast heb je uiteraard nog de luchtbellen die als een soort massage langs het lichaam schuiven en bubbelen.

Verschillende woorden

Er zijn verschillende woorden in omloop die het begrip bubbelbad duiden zoals bellenbad en hot tub. Daarnaast heb je nog de woorden Whirlpool en Jacuzzi. Deze laatste twee woorden zijn merknamen en mogen dus niet door andere fabrikanten van bubbelbaden gebruikt worden.

Landal Beach Resort Oogduyne

De meeste bubbelbaden tref je aan bij subtropische zwembaden en saunacomplexen, maar tegenwoordig worden ze ook steeds meer ingebouwd in vakantiewoningen. Oók in Julianadorp aan Zee! Op vakantiepark Landal Beach Resort Oogduyne staat bijvoorbeeld de vakantievilla Pluk de Dag. In deze luxe vakantiewoning kun je in een bubbelbad duiken, maar daarnaast ook onder een zonnebank liggen én een sauna binnenstappen.

Heel veel luxe

Heel veel luxe dus! En als je de aanbiedingen en kortingen een beetje volgt, hoeft het verblijf in Pluk de Dag niet duur te zijn. Nee, zelfs heel goedkoop. Zogezegd staat Pluk de Dag op het Landal Beach Resort Oogduyne, een familiepark met alle denkbare faciliteiten: restaurants, golfbaan, tennisbanen, et cetera. De Pluk-de-Dag-huurder mag daar allemaal gebruik van maken!

Mooiste en schoonste strand van Nederland

Als het in de zomer mooi weer is, blijf je uiteraard niet de hele dag in je vakantiehuisje zitten, maar trek je eropuit. Het 4 kilometer lange strand van Julianadorp aan Zee is bloedmooi én bovendien brandschoon. Ieder jaar weer valt het strand van het Noord-Hollandse kustplaatsje in de prijzen bij de verkiezing van het mooiste en schoonste strand van Nederland!