Goedkoop midweekje weg naar Julianadorp!

Je hoort mensen vaak zeggen: ‘Vroeger was alles beter’. Deze vlieger zal voor heel veel dingen opgaan, maar niet voor het aantal vakantiedagen dat men vroeger had, want dat waren er namelijk bijzonder weinig. De meeste mensen werkten van maandag tot en met zaterdagmiddag, hadden op zondag vrij en kregen daarnaast maar een handjevol vakantiedagen per jaar!

Kustlandschap

Tegenwoordig leven we wat dat betreft in grote weelde. De meeste mensen in Nederland hebben 4 weken per jaar vakantie! Ieder jaar is het weer een groot feestje om uit te zoeken waar de reis naartoe gaat en hoelang men wegblijft. Je kunt echter ook je vakantieweken opknippen en de vakantiedagen over het jaar een beetje verspreiden. Een paar ‘midweekjes’ weg bijvoorbeeld. Je kunt de hele wereld hebben gezien, van de Verenigde Staten tot China, maar één mensenleven is nog te kort om alle mooie plekken van Nederland te hebben gezien. Eén van de fraaiste gebieden van Nederland is ongetwijfeld het kustlandschap. Aan de Nederlandse kust liggen ongeveer vijfentwintig plaatsjes.

Julianadorp aan Zee

De kustplaatsjes van Noord-Holland zijn veel minder druk dan die van Zuid-Holland en Zeeland. Als je bijvoorbeeld op een zomerse dag naar Scheveningen wil togen, sta je onherroepelijk uren in de file vooraleer je jezelf in het water van de Noordzee kunt laten zakken. Julianadorp aan Zee is een fraai voorbeeld van een Noord-Hollands badplaatsje waar het heerlijk rustig vertoeven is. Julianadorp heeft een brandschoon, betoverend mooi strand. Op steenworp afstand van dit strand zijn twee fantastische vakantieparken gesitueerd waar je goedkope midweekjes weg kunnen boeken: Strandslag Julianadorp en Landal Beach Resort Oogduyne. Deze parken zijn bovendien uitgerust met fantastische faciliteiten waar het voor zowel jong als oud heerlijk vertoeven is.