Goedkoop halfpension arrangement in Julianadorp!

In Julianadorp aan Zee is bij het Landal Beach Resort Oogduyne een halfpension arrangement te boeken bij je vakantieaccommodatie. Dat is natuurlijk een ideale situatie; voor het ontbijt en diner hoef je dan niet meer zelf te zorgen. Het ontbijt wordt bij je accommodatie (vakantiehuisje, vakantieappartement of strandhuisje) bezorgd en voor het avondeten mag je aanschuiven in het sfeervolle parkrestaurant. Het diner van het arrangement bestaat uit twee gangen. Op deze manier is het natuurlijk zalig om vakantie te vieren aan de Noordzeekust; je hoeft je om het eten geen zorgen meer te maken!

Volpension en halfpension

Als we de begrippen ‘volpension’ en ‘halfpension’ nader onder de loep nemen, zijn er verschillen. Bij een volpension krijgen de gasten een overnachting, ontbijt, lunch (middageten) en diner (avondeten). Bij een halfpension krijgen de gasten daarentegen een overnachting, ontbijt en diner. Bij een halfpension ontbreekt dus de lunch.

Lunchen

Als je dus het halfpension arrangement in Julianadorp aan Zee boekt, hoef je alleen maar zorg te dragen voor een lekkere lunch. Uiteraard zijn er in Julianadorp zelf én in diens directe omgeving heel veel mogelijkheden om heerlijk te lunchen. Wat te denken om te gaan lunchen in de plaatsen Den Helder, Schagen of Alkmaar. Deze steden liggen niet zo ver van Julianadorp af en zijn heel gemakkelijk en snel te bereiken met de fiets of auto. Op een zomerse dag is het uiteraard heerlijk om neer te ploffen op een terrasje in één van bovengenoemde plaatsen om vervolgens heerlijk te genieten van een rijkelijk gevulde sandwich of een zelfgemaakte soep!