Goedkoop fiets huren tijdens vakantie in Julianadorp!

Het duin- en polderlandschap van Julianadorp aan Zee leent zich uiteraard perfect voor mooie fietstochten. Je kunt helemaal langs de kust naar het noorden fietsen om dan uiteindelijk in het noordelijkste puntje van het vasteland van de provincie Noord-Holland uit te komen; Den Helder. Je kunt jezelf echter ook langs de kust laten afzakken. Dan is de tocht vanzelfsprekend veel langer. Als je dan maar blijft doorfietsen, schiet je uiteindelijk in Zeeuw-Vlaanderen de grens met België over!

Vakantieparken

De vakantieparken Landal Beach Resort Oogduyne en Strandslag Juliana én camping ’t Noorder Sandt hebben een eigen fietsenverhuur waardoor het voor de gasten van die parken en camping handig en goedkoop is om een fiets (herenfietsen en damesfietsen) te huren.

Fietsenmakers en fietsenwinkels

Daarnaast zijn er in Julianadorp diverse fietsenmakers en fietsenwinkels waar je fietsen in alle soorten en maten kunt huren en kopen (gewone fietsen, reguliere fietsen, fietsen met trapondersteuning, elektrische fietsen, fietsen voor kinderen, kinderzitjes, fietstassen, tandems, mountainbikes, et cetera).

Strand

Fietsen op het strand van Julianadorp is ook een geweldige ervaring. Het vereist uiteraard wel meer kracht en energie in vergelijking tot het fietsen over normale fietspaden. Het is verstandig om niet zoveel lucht in de banden te pompen als je met een fiets op het strand gaat, hierdoor zak je minder ver weg in het losse zand van het strand.

Polderlandschap

Naast het fietsen langs de kust en op het strand kun je in de omgeving van Julianadorp aan Zee urenlang fietsen door een geweldig polderlandschap. Een typisch Noord-Hollands landschap dat vol staan met karakteristieke stolpboerderijen en fraaie poldermolens.