Goedkoop en voordelig kamperen in Julianadorp!

Wat is er nou mooier dan om te gaan kamperen langs de Nederlandse kust! Bijvoorbeeld in Julianadorp aan Zee. De duinen, het strand en de Noordzee staan garant voor een geweldige kampeertijd. Uiteraard zijn er verschillende manieren om te kamperen. Je trekt een caravan achter je autootje aan, zit achter het stuur van een comfortabele camper of bouwt een knus tentje op.

Strandcamping ’t Noorder Sandt

In Julianadorp zijn verschillende goedbetaalbare campings waar je prima en relaxed kunt kamperen. Strandcamping ’t Noorder Sandt is daar een fraai voorbeeld van. Hier kun je met een gerust hart met je caravan, camper of tentje naar togen. Op ’t Noorder Sandt zijn vier verschillende plekken waar je kunt kamperen waarbij er telkens meer comfort voorhanden is.

Basisplaatsen

Als je 100 m2 oppervlakte, 10 ampère stroomaansluiting, kabel-tv aansluiting, draadloos internet/wifi-netwerk en een wateraftappunt binnen de 50 meter wil hebben, kun je het beste voor de basisplaatsen op de camping kiezen. De omgeving van de basisplaatsen is bijzonder fraai gesitueerd met vergezichten op bloembolvelden en sloten.

Comfortplaatsen

Sommige kampeerders willen de luxe van de basisplaats, maar daarnaast ook nog een rioolaansluiting en een privé-waterkraantje tot hun beschikking hebben. Bij hen valt dan de keuze op de zogenaamde comfortplaatsen. Ook deze plaatsen hebben toplocaties op de camping.

Speciale camperplaatsen

De speciale camperplaatsen hebben een oppervlakte van 60 m2 en daarnaast de luxe van bovengenoemde plaatsen. 

Tentplaatsen

Tot slot heeft de camping plekken waar je je tentje mag opbouwen. Deze tentplaatsen hebben een oppervlakte van 80 m2 en bovendien ook aansluiting op draadloos internet en stroom. Je mag op de camping overigens ook je tentje opzetten op de basis- of comfortplaatsen.