Goedkoop bowling-arrangement bij vakantiehuis in Julianadorp!

Als je in Julianadorp aan Zee verblijft op het Landal Beach Resort Oogduyne bestaat er de mogelijkheid om een bowling-arrangement (Strike & Eat arrangement) te boeken. Naast het bowlen zit er in het arrangement ook nog een geheel verzorgde gourmetmaaltijd. Dus als je terugkomt van het bowlen in je vakantiehuisje, kun je lekker met je familie of vrienden gaan gourmetten; je eigen maaltijd in elkaar zetten met knusse pannetjes. Heel gezellig!

Gourmetstel

Zowel het gourmetstel als het vlees, vis, brood, salades en sausjes zitten bij het arrangement inbegrepen. Je hoeft dus geen boodschappen te doen. Als je ziet wat je allemaal voor dit arrangement krijgt, is het spotgoedkoop; een middagje bowlen en daarna heerlijk gourmetten! Julianadorp aan Zee is gezegend met een ultramoderne bowlingbaan. Het is feitelijk een unieke bowlingbaan met bijzonder materiaalgebruik en een puntentelling die door een computer wordt gestuurd.

Oorsprong

Het bowlen vindt zijn oorsprong bij het kegelen. De bowler moet middels een bowlingbal proberen om alle tien de kegels (pins) omver te bowlen. In het bowlen worden verschillende termen gebruikt zoals arrows (dit zijn de pijlen op de baan waar men op kan mikken), dots, pins (met de pins worden de kegels bedoeld), headpin, frame, game, spare, strike, double, turkey, four bagger, five bagger, 6-pack, 7-back, 8 in a row, 9 in a row, 10 in a row, 11 in a row, perfect game, buffer game, zwarte game, approach, foul line, pocket, backswing, release, double wood, split, goot, bumpers, gutterbal, het inkomen van de bal, aanloop, sandbaggers, et cetera.