Geweldige activiteiten in de buurt van Julianadorp!

Een absolute topbestemming aan de Nederlandse kust is Julianadorp aan Zee. Het is een Noord-Hollandse badplaats waar heel veel te doen is én waar heel erg veel leuke dingen worden georganiseerd. Het brede strand, de hypnotiserende Noordzee en de glooiende duinen zijn uiteraard de grootste trekpleisters van Julianadorp aan Zee. Maar in de kustplaats zelf en diens directe omgeving is nog zo veel meer te zien en te beleven! Volop activiteiten dus!

Zwemmen

Het is niet het hele jaar mogelijk om verkoeling te zoeken in de Noordzee, soms is het water namelijk té koel! Echter er kan altijd gezwommen worden in Julianadorp aan Zee en in diens directe omgeving. Zo is het kustdorpje gezegend met twee (subtropische) zwembaden waar je heerlijk kunt zwemmen. Daarnaast zijn er in de omgeving van Julianadorp aan Zee tientallen andere zwembaden waar je te water kunt gaan! Een andere optie om te gaan zwemmen is het Amstelmeer. Het Amstelmeer ligt ten noordoosten van Julianadorp aan Zee en is een geweldige locatie om te zonnen, zwemmen, surfen, kitesurfen en zeilen!

Zeevissen

Wat je in Julianadorp aan Zee ook kunt doen, is zeevissen. In ons land wonen heel veel liefhebbers van het sportvissen. Nederland kent uiteraard talloze locaties waar je je hengeltje kunt uitgooien. Maar de absolute toplocatie is natuurlijk de Noordzee, óók die van Julianadorp aan Zee! Als je gaat zeevissen zijn er twee opties: óf je blijft aan de wal, óf je gaat met een vissersbootje mee! De Noordzee is vanzelfsprekend niet de plaats waar grote tonijnen rondzwemmen, maar je kunt er wel andere geweldige vissoorten vangen!