Geen files naar het strand van Julianadorp!

Iedereen die op een zomerse dag met een auto het strand van Scheveningen, Zandvoort of Renesse probeert te bereiken, loopt het risico eerst urenlang in een file verzeild te raken. De genoemde stranden zijn namelijk de populairste stranden van Nederland, waar het op mooie, zonnige dagen werkelijk zwart ziet van de mensen. Als je dan eenmaal aangekomen bent in de badplaatsen, is het nog maar de vraag of je je auto kunt parkeren! En als je het geluk hebt dat je je auto kunt parkeren, is dat niet gratis. Bij de bovengenoemde kustplaatsen is het altijd betaald parkeren.

Julianadorp aan Zee

Hoe anders is de situatie in Julianadorp aan Zee! Als je het strand van dit Noord-Hollandse kustplaatsje wil opzoeken, zul je nimmer in de file terechtkomen; je rijdt er zo naar toe. Bovendien is het 4 kilometer lange strand gezegend met vier duinopgangen die voorzien zijn van ruime parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren, de hele dag lang! Aan de kust van Julianadorp aan Zee is geen parkeermeter of parkeerwachter te bekennen, een ware verademing!

Vakantieparken

Mensen die een vakantiehuisje of een vakantieappartement hebben geboekt in het Landal Beach Resort Oogduyne of in het Strandslag Julianadorp, hoeven helemaal niet in auto te stappen op een aantrekkelijke stranddag. Zij lopen gewoon in een paar minuten naar het Noordzeestrand toe! Deze vakantieparken zijn namelijk opgetrokken op steenworp afstand van het strand. Het zijn overigens vakantieparken die verder van alle gemakken voorzien zijn zoals tennisbanen, golfbanen, midgetgolfbanen, zwembaden, restaurants, kinderboerderijen, fietsenverhuur, et cetera!