Geen file naar de kust van Julianadorp!

Op een zonnige dag in de zomer het strand van Renesse, Zandvoort of Scheveningen met een auto proberen te bereiken, is doorgaans een moeilijke opdracht. Je kunt er gif op innemen dat je dan eerst urenlang in een file moet staan. Deze badplaatsen zijn namelijk de populairste van heel Nederland. En als het kwik stijgt, lijkt heel Nederland zijn verkoeling te willen zoeken in de genoemde kustplaatsen waardoor het er dan zwart ziet van de mensen. Mocht je toch met een auto uiteindelijk de kust bereiken, is het nog maar de vraag of je je auto er kwijt kunt. En als je dan je auto kwijt kunt, moet je daar ook nog eens flink voor betalen. Want vrij en gratis parkeren is er niet bij!

Nimmer files

Dan kun je maar beter op een stranddag naar Julianadorp aan Zee togen. Deze badplaats ligt in de Kop van Noord-Holland. Een gebied waar nimmer files zijn te noteren. Heerlijk rustig dus! Het strand van Julianadorp aan Zee heeft een lengte van maar liefst 4 kilometer. Doordat het zo groot is, vind je de strandgasten er ook niet meer terug; lekker rustig dus! Bij het strand van Julianadorp zijn vier grote parkeerplaatsen waar je gratis je auto de hele dag mag parkeren.

Vakantieparken

Eigenlijk moet je ervoor zorgen dat je helemaal niet met een auto naar het strand hoeft te rijden als het mooi weer is. Je kunt bijvoorbeeld een accommodatie boeken in de op steenworp afstand liggende vakantieparken Landal Beach Resort Oogduyne of het Strandslag Juliana in Julianadorp aan Zee. Op deze manier kun je gewoon lekker binnen een paar minuutjes naar het strand lopen!