Fraaie najaarskortingen in Julianadorp!

Vroeger moesten mensen meer en harder werken. Een werkweek bestond uit zes dagen. En als ze geluk hadden, hadden ze een paar dagen per jaar vrij. Deze tijden liggen gelukkig al lang achter ons. Heden ten dage heeft men twee dagen per week weekend plus heel veel weken per jaar vrij.

Najaar

De periodes dat Nederlanders op vakantie gaan, staan niet vast. Alleen de zomer en de winterperiode zijn min of meer afgebakend. Maar in principe kunnen gedurende alle dagen van het jaar, vakantiedagen worden opgenomen. Dit is natuurlijk een groot voorrecht. Een erg aantrekkelijke periode om op vakantie te gaan is de herfst oftewel het najaar.

Vlaamse gaaien

De herfst is bij uitstek een jaargetijde voor bossen. De bladeren van bomen en struiken tonen dan hun fraaie herfstkleuren; een lust voor het oog. Ook voor paddenstoelliefhebbers breken er dan gouden tijden aan. Deze schepsels tonen zich dan boven de grond in talloze vormen en kleuren. Maar er gebeurt niet alleen veel met de planten die ons omringen, ook bepaalde dieren manifesteren zich duidelijk gedurende het najaar, eenhoorntjes en Vlaamse gaaien bijvoorbeeld. Om tijdens de winter er dan ook culinair warmpjes bij te zitten, verzamelen zij dan massa’s eikels en beukennoten.

Vakantieparken

Niet alleen het bos is aantrekkelijk gedurende herfst, ook het kustlandschap en diens schilderachtige plaatsjes. Julianadorp aan Zee bijvoorbeeld. Julianadorp aan Zee is gesitueerd in de zogenaamde Kop van Noord-Holland oftewel de Noorderkop. De prijzen van de accommodaties in Julianadorp aan Zee in het najaar zijn bovendien een stuk lager dan gedurende de zomer. Daarnaast wordt er door de vakantieparken Landal Beach Resort Oogduyne en het Roompot Strandslag Juliana nog eens flink gestunt met fraaie najaarskortingen!