Fraaie herfstvakantiekortingen in Julianadorp!

Als je Julianadorp aan Zee gedurende de zomer bezoekt, is dat uiteraard één groot feest! Echter ook gedurende de andere jaargetijden is het zeer aantrekkelijk om het Noord-Hollandse kustplaatsje te verwelkomen met een bezoekje. Bijvoorbeeld tijdens het kleurrijke najaar, het seizoen dat de natuur zich gaat opmaken voor de aanstormende winter.

Vakantieparken

In het najaar is het qua kosten ook interessant om naar Julianadorp aan Zee te togen, de grote vakantieparken van het kustplaatsje stunten dan met aantrekkelijke kortingen. Accommodaties op het Landal Beach Resort Oogduyne en het Roompot Strandslag Juliana, zijn dan voor heel weinig geld te boeken.

Kleurenpalet

Het gebied van de Noordzeekust is heel mooi tijdens het najaar. Kijk alleen maar eens naar de duinen en planten die daar groeien. Het kleurenpalet van bomen, struiken en planten is gedurende de herfst op geen enkele manier te vergelijken met de zomer, maar zeker zo mooi! Het groen maakt plaats voor tientallen andere kleuren en tinten. Een feest voor het oog!

Strandwandelingen

In het najaar koelt de Noordzee weer af en is het derhalve te koud om erin te gaan zwemmen. Daar staat tegenover dat de herfst wel een prima tijd is om lange strandwandelingen te gaan maken. Heerlijk uitwaaien. Gedurende de herfst is het ook weer tijd voor najaarsstormen. Als deze najaarsstormen niet te heftig zijn, is het uiteraard geweldig om op het strand te verkeren en het natuurgeweld te aanschouwen.

Binnenactiviteiten

Ook als het heel slecht weer is gedurende de herfst, hoef je jezelf in Julianadorp aan Zee geen moment te vervelen. Er zijn in én rondom het badplaatsje talloze binnenactiviteiten te ondernemen. Zwemmen bijvoorbeeld in fantastische subtropische zwemparadijzen!