Fijn en betaalbaar kamperen in Julianadorp!

Kamperen is voor heel veel mensen dé ultieme manier om vakantie te vieren. Het hele jaar door in een huis zitten wordt dan onderbroken met een paar weken in een tentje, tenthuisje, camper of (vouw)caravan bivakkeren. Liefst op een prachtige plaats! De Nederlandse kust is zo’n aantrekkelijke plek op te kamperen, Julianadorp aan Zee bijvoorbeeld! Eén van de mooiste campings van dit badplaatsje, is strandcamping ’t Noorder Sandt. Op ’t Noorder Sandt zijn er vier verschillende plaatsen waar je kunt kamperen: Basisplaats, Comfortplaats, Camperplaats en de Tentplaats.

Basisplaats

De Basisplaats heeft een oppervlakte van 100 m2 en een stroomaansluiting van 10 ampère. Verder is er een aansluiting voor kabel-tv, WiFi-netwerk en een wateraftappunt binnen de 50 meter. De Basisplaatsen op de camping bevinden zich in het open veld, op beschutte veldjes of langs kanoroutes met een prachtig uitzicht over de bloembollenvelden. Bloembollenvelden die in april en mei tot volle bloei komen.

Comfortplaats

De Comfortplaats heeft ook oppervlakte van 100 m2 en een stroomaansluiting van 10 ampère. De Comfortplaats heeft eveneens een aansluiting voor kabel-tv en een WiFi-netwerk. Bovendien heeft de Comfortplaats een eigen waterkraantje en rioolaansluiting. De Comfortplaatsen liggen op zeer rustige locaties, fraai beschut tussen de bomen.

Camperplaats

De Camperplaats heeft een oppervlakte van 60 m2 en heeft verder alle voorzieningen die ook de Comfortplaats heeft.

Tentplaats

De Tentplaats tenslotte, heeft een oppervlakte van 80 m2. De Tentplaats heeft ook de beschikking over een stroomaansluiting van 10 ampère en een Wifi-netwerk. Het is overigens ook mogelijk om de tent op te zetten op de Basisplaats of de Comfortplaats.