Fietsenverhuur aanbiedingen tijdens vakantie in Julianadorp!

Voor het maken van een mooie fietstocht is het duin- en polderlandschap van Julianadorp aan Zee uiterst geschikt. Als je naar het noorden langs de zee fietst, doemt na een twintig tal minuutjes Den Helder op; de vaderlandse marinestad is de meest noordelijke stad van het vaste land van de provincie Noord-Holland. Het Waddeneiland Texel is het meest noordelijke puntje van de provincie Noord-Holland. Stuur je je fietsje echter in zuidwaartse richting dan is de route uiteraard veel langer. Als je maar blijft doortrappen, kom je uiteindelijk aan de Belgische kust terecht.

Vakantieparken

Iedereen die op de familieparken Landal Beach Resort Oogduyne en Strandslag Juliana of op strandcamping ’t Noorder Sandt verblijft, heeft geluk. Er bestaat namelijk de mogelijkheid om hier fietsen te huren. Dat zijn zowel herenfietsen als damesfietsen. Deze fietsenverhuur is niet duur en zelfs goedkoop. En uiteraard heel erg handig.

Alle denkbare soorten fietsen

Julianadorp is verder in het bezit van verschillende fietswinkels en fietsmakers. Hier zijn alle denkbare soorten fietsen te huur of te koop zoals mountainbikes, tandems, elektrische fietsen, fietsen met trapondersteuning, reguliere fietsen, kinderfietsen, gewone fietsen, et cetera. Daarnaast zijn er ook kinderzitjes en fietstassen te verkrijgen.

Niet te veel op te pompen

Op het strand van Julianadorp aan Zee fietsen is uitdagend en spannend. In tegenstelling tot gewone fietspaden moet er op het strand wel gewerkt werken, door het losse strandzand zakken de banden namelijk weg. Het is derhalve verstanding om de fietsbanden niet te veel op te pompen. Als er minder lucht in de banden zit, is het bandoppervlakte groter en zak je minder ver weg in het zand en kun je uiteraard beter op het strand uit de weg!

Polderlandschap

Julianadorp ligt behalve aan de Noordzee, in een fantastisch mooi polderlandschap; een gebied dat vol staat met prachtige poldermolens en typische stolpboerderijen.